dinsdag 7 oktober 2014

Tussenstand!

Na dat bericht van net is het even tijd voor wat leuks! Ik wil via deze weg nogmaals iedereen bedanken voor de kaartjes, sms'jes, bloemen, reacties op mijn blog en het aan ons denken op wat voor manier dan ook. Het geeft ons super veel energie om deze strijd aan te gaan dus ga daar vooral mee door!! 

Ongelofelijk hoeveel mensen mijn blog ondertussen al hebben gelezen. Het aantal bezoeken aan mijn blog in de afgelopen 5 weken staat op dit moment op 4.352!!! Zo leuk dat zoveel mensen me volgen :D. Het maximum aantal bezoekers op 1 dag was maar liefst 262. De lezers zitten niet alleen in Nederland maar zelfs in de Verenigde staten, Finland, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Kroatië, Indonesië, Polen en Engeland. En ook grappig, de meeste lezers lezen mijn blog op hun iPhone via de safari :P. 

Vaak krijg ik reacties van mensen die willen reageren op mijn blog maar dat niet kunnen. Dus hier volgt een stappenplan :P. 
1. Klik onderaan de blog op 'een reactie plaatsen' 
2. Typ je bericht en zet je naam erin
3. Selecteer de optie 'reageer als: anoniem' 
4. Klik op publiceren 

En tadaaaaa als het goed is moet het dan lukken zonder een account of iets dergelijks aan te maken. Jullie snappen natuurlijk wel dat ik nu een stormvloed aan reacties verwacht hihi 

Ohja en je kunt je ook abonneren op mijn blog door aan de rechterzijde je email adres in te vullen bij 'blijf op de hoogte'. Zo krijg je elke keer een mailtje zodra ik een nieuwe blog heb geplaatst. 

Tot snel! 

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wauw ineke wat veel bezoekers zeg. Top. :)

groetjes hinke

Anoniem zei

Hey Ineke! Wat kan je alles ontzettend goed en mooi verwoorden! Heb net meerdere blogs in 1 ruk achter elkaar gelezen. Je positiviteit is je kracht!

Mij overvalt die gedachte ook vaak.. 'Wat als ik m'n kids niet groot zie worden..' Niet omdat ik ziek ben, maar omdat ik zo vreselijk veel van ze hou.. Dus het is logisch dat die gedachte ook vaak door jou heen gaat.

Ik heb voor beide meiden een glazen fles met een wat bredere hals met een dop erop. Lekker versierd met de naam erop, een bloem etc. Daar doe ik eens in de zoveel tijd een klein briefje in waar ik iets opzet. Toen ik overtijd liep van de kleinste puk zette ik bijv op het briefje dat ik zo super benieuwd was en nu al zo verliefd op haar was.. Na de geboorte een briefje erin met hoe blij we met haar zijn. En ook weleens gewoon een briefje waarop ik schrijf hoe veel ik van ze hou, hoe trots ik ben, hoe goed (de oudste) kan zingen/kleuren etc. De briefjes rol ik op en dan doe ik er een gekleurd touwtje omheen.

Niemand weet hoe zijn/haar leven gaat verlopen en natuurlijk bid en hoop ik op een lang gelukkig leven.. Maar mocht mij wat overkomen..; dan hebben de meiden een herinnering (op papier)..
En hopelijk ben ik er gewoon nog als de meiden groot genoeg zijn om het te lezen en ook dan zullen de meiden het vast mooi vinden..en voor nu is het een leuke vrolijke accessoire op de kamers van de meiden :-)

Ik blijf je volgen!
Dikke knuffel Jentine

Unknown zei

Lieve ien!
Net je laatste 2 stukjes gelezen. Wat een nare droom, logisch dat je daar ff flink de schrik van hebt!! Maar hoe typisch Ien om t zo positief op te pakken en er een mooie draai aan te geven. Je bent een sterke meid! Verbaasd mij dus ook niks dat je volgers hebt over de hele wereld ( hier n trouwe uit Spanje ;)!) , je inspireert! !!!

Hele dikke knuf Doret

Anoniem zei

Ha Ineke.
Ik lees ook elke keer je blogs en vind t super hoe je het allemaal doet, hoe sterk en positief je bent en jet ook zo mooi op weet te schrijven!!
Toppertje ben je!
X Marloes

Nathalie haast zei

Ik wil even zeggen dat ik dat een ontzettend mooi idee vind.